Ingyenes jóga fesztiválon vehet részt Belgrádban

  Ötödik alkalommal is megrendezik az Art Jóga Fesztivált a szerb fővárosban, azon belül a TC Delta city-ben. A rendezvényre május 21-én kerül sor, mindenki ingyen vehet részt a programokon.

  Ingyen jógázhat BelgrádbanForrás: Shutterstock / Készítette: fizkes

  A fesztiválon közelebbről ismerkedhetnek meg az art jóga irányzattal, amely egyre népszerűbb az egész világon. A látogatóknak egy szerbiai jógaközpont oktatói mutatják be a jógagyakorlatokat és magyarázzák el azok lényegét.

  Az art jóga irányzatot a mai ember életmódjára fejlesztették ki, gyakorlásával erősíthetjük a fizikumunkat és feloldhatjuk a rohanó életmóddal járó stresszt. A szakemberek szerint a gyakorlatok elsajátításával és rendszeres gyakorlásával kiegyensúlyozottabb élet lehet élni.

  A fesztiválon részt vehetnek a "Jóga az egészséges öregedésért" című programon, és lesz gyermekjóga is - írja a szerb Turistički Svet.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!