Citroen Kacsák világtalálkozója lesz Horvátországban

  Horvátországban szervezik meg idén a 23. Citroen Kacsa világtalálkozót, ahová több, mint 3000 járgányt és 12 ezer látogatót várnak. A rendezvényre a világ minden tájáról, mintegy 30 országból érkeznek a legendás autó szerelmesei – tudtuk meg a horvát HrTurizam híréből.

  Citroen 2CV találkozóForrás: Shutterstock / Készítette: Andreas Poertner

  A népszerű rendezvényt Samoborban tartják meg július 30. és augusztus 4. között, ami a városba vonzza a Citroën 2CV valamennyi vezetőjét és kedvelőjét. A találkozót a Horvát 2CV Citroën Klub szervezi, akik a híres négykerekűek mellett a térség turisztikai sokoldalúságát is bemutatják.

  A világ minden részéről érkező Kacsa-sofőröknek egy panorámás tengerparti kocsikázást is szerveznek. De még mielőtt útnak indulnak a gépkocsik, a rendezvényen bárki megcsodálhatja a járgányokat, fotót készíthet róluk és akár be is ülhet egy-egy vendégszerető tulajdonos autójába. A találkozót szórakoztató rendezvények és helyi finom ételek kísérik.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!