Olcsó és tiszta lakást foglalt, egy út szélén parkoló konténert talált helyette

A világ egyik legpocsékabb szállásba sikerült belefutni annak az angol turistának, aki 100 fontért foglalt magának le egy helyet Amszterdamban. Csak a helyszínen derült ki, hogy a „lakás" nem más, mint egy szimpla konténer.

Az angol focirajongó egy meccsre érkezett Amszterdamba, és egy éjszakára foglalt magának szállást a neten. A hely, amelyet úgy hirdettek, hogy „tiszta otthon, privát fürdővel" tökéletesnek tűnt, így gyorsan le is csapott rá. Ám amikor megérkezett, akkor jött az igazi sokk. A lakás egy út szélére lerakott fém konténer volt, padlóján matracokkal és mobil vécével, írja a Daily Mail.

A kép illusztrációForrás: TheUjulala/Pixabay

Az angol utazó átverve érezte magát, ezért kártérítést követelt a tulajtól, amit az megtagadott. Végül a közvetítő Airbnb térítette meg a 100 fontot, amihez még hozzájött 230 font, amit azért a hotelszobáért kellett kifizetni, ahol az angol turista végül megszállt. A sztori végén még az is kiderült, hogy egyáltalán nem volt engedély arra, hogy a konténer az adott helyen álljon, így végül a helyi hatóságok el is szállították – a különös szállásadót pedig a furcsa ajánlatával együtt törölte az Airbnb az adatbázisából.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek