Az Airbnb-n már krumpliházat is bérelhet éjszakánként 200 dollárért

  Akik szeretik az extrém szálláshelyeket, azok imádni fogják az Amerikai Egyesült Államok most felbukkanó burgonyaházát. Az óriáskrumplit az Airbnb-n lehet kibérelni, 200 dollárért egy éjszakára.

  Ön megszállna ebben a hatalmas krumpliházban?Forrás: Airbnb

  Idaho államának fővárosában, Boise-ban található a hotel, amely ránézésre elég viccesnek tűnik, és nem is néz ki túl komfortosnak. Mivel ablakai sincsenek, tényleg úgy fest, mint egy igazi óriás burgonya. A szokatlan ház egyébként hat tonnát nyom, 3,6 méter széles és 3,5 méter magas – olvasható a horvát Dnevnik napilap utazási hírportálján.

  A burgonya belsejében egy franciaággyal felszerelt hálószoba, egy mini nappali, és egy fürdőszoba található. A beltér két személy számára kényelmes, de családoknak és baráti társaságoknak már kicsinek bizonyul.

  Az óriás krumpli ráadásul szállítható isForrás: Airbnb

  A tulajdonos egy üres telken talált helyet a vendégháznak, távol a város zajtól. Mivel csendes és különleges szálláshelyről van szó, rengetegen szeretnének megszállni benne. Már egész áprilisra és májusra foglalt, legközelebb csak júniusban lehet szabad helyet találni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!