Csomó ingyenes programmal várják a turistákat Belgrádban

  A város napja alkalmából több napos, ingyenes programokkal várják a látogatókat a szerb fővárosban. Térítésmentesen leshetnek be több múzeumba, színházba, és a panorámás Kalemegdánon is színes rendezvényeken vehetnek részt.

  Panoráma a KalemegdánrólForrás: Shutterstock / Készítette: Tatiana Popova

  Az ingyenes programokat április 16. és 19. között használhatják ki. Ezeken a napokon nem kell belépőjegyet váltani ahhoz, hogy megnézzék a Bitef teatart, hogy beüljenek egy előadásra a Pinokkió bábszínházba, hogy belessenek a belgrádi gyermek kulturális központba, vagy körbejárják a Belgárdi Múzeumot és az Afrikai Művészeti Múzeumot – tudtuk meg a szerb Turistički Svet magazin híreiből.

  A városnapi rendezvényeken kültéri programok közül is lehet szemezgetni: a Kalemegdánon koncerteket tartanak, ahol fellép többek között a legendás balkáni együttes, a Riblja čorba is. Továbbá a városban lesznek idegenvezetések is, amik során Belgrád történelmi múltjával ismerkedhetnek meg a résztvevők.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!