Felébredt téli álmából a belgrádi Dino Park

Április 1-én, azaz ma nyitja meg ismét kapuit a látogatók előtt a belgrádi Dino Park, ami a szerb főváros erődjének bejáratánál található és rengeteg érdekességet tartogat a kicsiknek.

Ismét várja a turistákat a belgrádi erődForrás: Shutterstock / Készítette: Mykhailo Brodskyi

Dinoszaurusz-hangokat hallató óriás lények élethű másai fedezhetők fel a parkban, amikről számos érdekes információ is olvasható barangolás közben. Az óriásokkal akár fényképezkedni is lehet.

A közkedvelt park télre bezárta kapuit, és több hónap szünet után nyílik meg újra. A látogatók 10 és 20 óra között járhatják körbe a múltat idéző területet. A felnőttek 350 dinárért, azaz kevesebb, mint ezer forintért, a gyerekek pedig 250 dinárért, vagyis közel 700 forintért válthatnak belépőjegyet, a 2 éven aluliaknak nem kell fizetni a belépésért.

A turisták egyúttal a Dino Parknak is otthont adó Belgrádi Várat is körbejárhatják, ugyanis az erődben működő látványosságok is újra megtekinthetők a téli szünet után. A Nebojša-torony, a nagy hordóraktár, a katonai bunker, a római szökőkút és a Sahat-torony az elmúlt hétvége óra ismét látogatható – írja a szerb Blic napilap. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek