Izland havazást kapott április 1-i tréfaként

  Miközben Magyarországon sokaknak már az is elviselhetetlen, hogy a tél után nincs egyből 30 fok és strandidő, van ahol a mi gyönyörű tavaszunkért összetennék az emberek a két kezüket. Ilyen Izland is, ami fenn, messze északon nem ilyen szerencsés, hogy áprilisban rügyező fákban gyönyörködhessen.

  Április 1-i havazás Reykjavíkban.Forrás: The Reykjavík Grapevine/YouTube

  A Grapevine nevű helyi magazin videósa készített egy videót arról, milyen április 1-i bolondériával várta a helyieket a természet. Aznap ugyanis kinyíltak az ég csatornái és havazott. Reggelre pedig 5 centi friss hó lepte be Reykjavíkot, a fővárost és persze a környékét.

  Közlekedni nehéz volt, mindenki vehette elő a hólapátokat és jégkaparókat, de ettől függetlenül szép tiszta időt hozott a havazás. Aki szereti a telet és nosztalgiázni, kukkantson rá erre a videóra és sóhajtózzon. Aki nem szereti, az is. (Pedig megéri télen elmenni ide, csak fel kell készülni mindenre. Ehhez ebben a cikkünkben adtunk segítséget.)

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!