Ez az új rovinji hotel a legmenőbb szálláshely az Adrián

Egy ötcsillagos hotellel bővült a horvát tengerparti kisváros, Rovinj szálláskínálata. A Grand Park Hotel Rovinj elnevezésű komplexum megnyitásáról a hétvégén adott hírt a horvát sajtó.

A rovinji Grand Park Hotel felülnézetből.Forrás: Facebook / Grand Park Hotel Rovinju

A vendégeket már a hotel bejáratánál különleges látvány fogadja: egy medence kapott helyet a recepció mellett, ami nem szokványos látvány a szálloda előterében. A szobákban pazar, tengerre néző kilátás mellett lehet pihenni, és egy szintén tengerre néző, szabadtéri úszómedencében is megmártózhatnak a betérők.

Pazar szabadtéri medence várja a vendégeket.Forrás: Grand Park Hotel

További különlegesség, hogy minden hotelszoba mellé növényekkel díszített balkon is jár. Itt megmarad a vendég privát szférája, mégis zöld környezetben, magát a szabadban érezve pihenhet.

Zöld balkon is jár a szobák mellé.Forrás: Facebook / Grand Park Hotel Rovinj

Az épületben az Isztria legmenőbb spa és wellness központja is helyet kapott. Szaunákkal, medencékkel, pezsgőfürdőkkel, masszázzsal, és aromaterápiás szobákkal turbózták fel a helyet.

Az öt csillagos hotel wellness részlegeForrás: Facebook / Grand Park Hotel Rovinj

A Hrturizam szerint ez a szálloda jelenleg az adriai térség legmenőbb és legmagasabb szintű hotelje, ami közel 200 szobával és 16 lakosztállyal várja a vendégeket. Összesen 500 turistát tudnak egyszerre elszállásolni az új épületben.

 Az első vendégek már a következő napokban kipróbálhatják az Adria jelenlegi legmodernebb szálláshelyét.  

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek