Dumb és Dumber élménycsomagot kínál egy amerikai szálloda

  A Denverben, Coloradoban található The Curtis Hotel Dumb és Dumber csomaggal kedveskedik a rajongóknak, írja a Travel Pulse.

  A ruha szabása már megváltozott, de a színe még a régiForrás: Kathy Hutchins/Shutterstock

  A mozi újraélése nem olcsó mulatság, 10 ezer dollárt, azaz majdnem 3 millió forintot kell fizetni az élményért. Ebben az árban benne van többek között két éjszaka a hotel Corner King Deluxe lakosztályában, valamint a vendégek elmehetnek a Denver Performing Arts Complex-be, hogy felvegyék a filmtörténelem két leghülyébb ruhadarabját - egy púderkék és egy narancssárga szmokingot, olyat, amilyet Dumb és Dumber a filmben viselt.

  Jár még a hétvégéhez magánrepülő, amely a közeli Aspen síparadicsomba repíti őket, profi lécek, egy-egy bérelt motor három órás időtartamra, prémium spa belépő, a késői kijelentkezést választóknak pedig egy karton Aspen Beer Co. sör.

  A dili nem tart örökké, a hotel április 11-ig hirdette meg a programot.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!