Stílszerűen egy hegycsúcs belsejében nyílik James Bond múzeum

  A világ leghíresebb James-e múzeumot kap az ausztriai Söldenben, mely a korábbi filmek világába kalauzol a látogatót.

  A tárlatot egy külön erre a célra épült barlangépületben helyezik majd el, a Gaislachkogl hegycsúcson – írja a Lonely Planet News. A július 12-én nyíló múzeumba kabinos felvonóval juthatnak majd a fel a látogatók, úgyhogy ha tengerpart helyett egy ausztriai nyaralásban gondolkodik, már hozzá is csaphatja a programhoz.

  A készülő objektum látványterveForrás: Kristopher Grunert / Facebook

  A 007 Elements elnevezésű projekthez készülő épület egy tipikus Bond-filmekbeli rosszfiú búvóhelyét jeleníti majd meg, és a többek között a Casino Royale elkészítésében művészeti igazgatóként közreműködő Neal Callow és az Optimist Inc. dizájncég közös agyszüleménye. Az interaktív múzeumban a látogatók több érzékszervet megmozgató kalandra indulhatnak, kimagasló minőségű fény- és hangjátékok mellett. 

  A múzeum 3040 méteres tengerszintfeletti magasságban, 1300 négyzetméteren valósul meg, két épületszinten. Hatalmas ablakaiból a tiroli Alpok vonulatait csodálhatjuk - ugyanazokat a részeket, melyekben a Spectre – A fantom visszatér című film egyes jeleneteit forgatták.

  A múzeumról bővebben itt olvashat

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!