Valóra válhat az álommunka: a Disney személyzetet toboroz óceánjáróira

  Aki szereti a Disney-életérzést és a tündérmeséket, most megtalálhatja a számítását, mert a Disney hajóira vár munkavállalókat – írja a Travel and Leisure.

  Mickey kapitány St. Luciára érkezett

  Fotó: Disney Cruise Line Jobs / Facebook  Az óceánjárók a Karib-térségben, a Bahamákon, Alaszkában és Európában cirkálnak. Dolgozni ugyan szünet nélkül kell négy-hat hónapon át, utána azonban két hónap vakáció következik.

  Ami pedig a feladatot illeti: életmentőket, szakácsokat, animátorokat és HR vezetőket is várnak a fedélzetre, a kitétel az, hogy a jelentkezők 21 évesnél idősebbek legyenek, és folyékonyan beszéljenek angolul, illetve rendelkezzenek tapasztalattal a választott feladat terén. A felszolgálók fizetése például havi 2000 és 3300 dollár között mozog, miközben a szállás és az ellátás ingyen áll rendelkezésre.

  Fotó: Disney Cruise Line Jobs / Facebook


  Jelentkezni ezen az oldalon lehet.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!