Nagyot alkottak a Medvesi Fotós Maraton résztvevői - Lenyűgöző képek készültek

  A negyedik alkalommal lebonyolított Olympus Medvesi Fotós Maratont 2018. június 1-3. között rendezték meg a Novohrad-Nógrád Geoparkban, mely a világ első határon átnyúló geoparkja. A programsorozaton 48 órájuk volt a résztvevőknek, hogy megismerkedjenek a természeti értékekben gazdag tájjal, a Medves-vidékének értékeivel, és közben fényképezzenek is - olvasható a fotós maraton hivatalos honlapján.

  Forrás: facebook.com/ Ágyán Krisztián

  Ez alatt az idő alatt készült fotókkal lehetett nevezni a szervezők által kiírt pályázatra is. A feltétel az volt, hogy a képeknek a program helyszínein, illetve a Medves és a Medvesalja térségében kellett készülniük. A pályázatra végül 74 fotós 324 pályaműve érkezett be. Közülük a fődíjat Ángyán Krisztián képe nyerte.

  A fődíjat nyert képForrás: facebook / Ágyán Krisztián

  A szakmai zsűri által kiválasztott 75 fotóra a közönség augusztus 31-én éjfélig szavazhatott a rendezvény Facebook oldalán. A legtöbb voksot Haraszti Krisztina felvétele kapta, aki így a 2018-as év Olympus Medvesi Fotós Maraton közönségdíjasa lett.

  A közönségdíjas fotóForrás: facebook.com/ MedvesiFotosMaraton / Haraszti Krisztina

  A díjátadó ünnepségre és a legjobb fotókból készült kiállítás megnyitójára 2018. szeptember 21-én 18 órakor a geopark Eresztvényi Látogatóközpontjában kerül sor.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek