Néhány percre lángokba borult a szív formájú, horvát sziget

Több mint száz ember vonult a horvát szív formájú szigetre július 6-án, hogy látványos szurkolásba kezdjen a foci VB horvát-orosz összecsapásának napján - írta a Slobodna Dalmacija horvát hírportál.  Az egyik horvát szurkoló ugyanis azt találta ki, hogy lángoló fáklyákkal rakja körbe a különleges formájú szigetet, majd légi felvételt készít a nem mindennapi eseményről. Erre a közösségi oldalon hívta fel a figyelmet, és több mint százan örömmel csatlakoztak is az elképzeléséhez. Mindannyian égő fáklyákkal a kezükben érkeztek meg a szerelmesek szigetére, amit sikerült is körbeállniuk este nyolc órára, a meccs kezdetére.

A szív formájú sziget felülnézetbőlForrás: facebook / Galesnjak / Zvonka Flanjak

Mindezt a tűzveszélyes, forró nyári időszakban tették, így nem meglepő, hogy a lángoló fáklyák pattogó tüze belekapott a sziget növényzetébe és kigyulladt az egyik partszakasz. Az égő szigetet egy közelben tartózkodó, horvát újságíró vette videóra, aki egyébként épp tudósítani tervezett a szurkolók eseményéről, ezért volt a közelben a tűzeset idején. 

A szurkolók közül senki sem sérült meg, a tűzoltók szerencsére időben eloltották a tüzet is, ezért nem semmisült meg a szerelmesek szigete. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek