Egy barlangban nyílt meg Horvátország legmenőbb szórakozóhelye

Fergeteges bulival, ismert DJ-kel és több száz partizó fiatallal nyílt meg a nem mindennapi horvát szórakozóhely, a The Cave - írja a Slobodna  Dalmacija horvát lap. A különleges megvilágításban pompázó barlang Horvátország legújabb nyári élményszerző birodalma, és annak ellenére, hogy csak néhány napja nyitották meg, máris az ország legszebb szórakozóhelyének tartják. A földalatti klub a félkörben sorakozó lépcsőivel egy történelmi amfiteátrumra hasonlít. A sziklás falakra vetített éjjeli fények pedig azt az érzést keltik a látogatóban, mintha a világűrben lenne milliónyi fénylő csillag között.

Színpompa és party hangulat a "The Cave" klubbanForrás: facebook / The Cave Šibenik / RatCat

A šibeniki barlang sokáig rejtett kincsként bújkált a horvát városban. Talán még kíváncsiskodó turista sem járt itt a közelmúltban. Mostantól azonban biztosan nem megy el mellette majd senki anélkül, hogy megcsodálná a színpompába öltöztetett barlangot, melynek a bejárata napközben is csalogató izgalmas megvilágítással hívogatja vendégeit.

Így néz ki világosban az utópisztikus, party barlangForrás: facebook / The Cave Šibenik / RatCat

A hangulatot tovább fokozzák a barlang szájában zenélő DJ-k, akik az idei nyári estékre a világ minden tájáról érkeznek. A legközelebbi buliban, július 21-én például egy spanyol lemezlovas gondoskodik majd a fergeteges hangulatról.

Az amfiteátrum éjszakai fényekbenForrás: facebook / The Cave Šibenik / RatCat

A nem mindennapi szórakozóhelyen még a nyári éjszakák fülledt melegét sem lehet érezni. A barlangban kellemes, hűvős levegő van, ami részben a közelben csordogáló pataknak is köszönhető.

Az elektronikus zene rajongói a helyszín programjairól bővebben az The Cave elnevezésű amfiteátrum Facebook-oldalán tájékozódhatnak.

 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek