Popcornt elő: Jobbnál-jobb filmek várnak a csillagos ég alatt!

Ha a nyári estéken csak egy jó film megnézésre vágyunk, akkor sem kell a szobában kuksolnunk, hiszen országszerte több kertmozi is vár ránk. Elő a piknikkosarat, a pokrócot és nézd meg a régi, klasszikus kedvencedet, vagy a legújabb premier filmeket a csillagos ég alatt!

Budapest Garden

Elindult a Budapest Garden kertmozi Óbudán, ahol a legjobb alkotásokat élvezhetjük, méghozzá ingyen! A vetítések naplementekor kezdődnek, 20 és 21 óra között változó időpontban. Érdemes mindig csekkolni a moziműsort az aktuális kezdési időpontért! Mivel a részvétel ingyenes, így helyfoglalásra sincs lehetőség.

Budapest Garden KertmoziForrás: Sajtóanyag

Érdemes hamar megérkezni, hogy tuti jó helyünk legyen! A kertmozi egy homokos területen került kialakításra, a film kezdetéig pedig kiülős helyek és mennyei street food garmadája gondoskodik róla, hogy el tudjuk ütni az időt a vetítésig. A filmeket általában magyar szinkronnal, felirat nélkül vetítik. 

Kultik Terasz 

Éld át az igazi kertmozis élményt a Corvin Plaza tetőkertjének ölelésében, ráadásul ezen a nyáron belépőjegy nélkül! A moziban olyan kasszasikereket vetítenek, mint a Jurassic Park, a Star Trek, a Top Gun, vagy a Római Vakáció. 

Kultik Terasz - CorvinForrás: Facebook/Kultik Terasz

A Kultik Teraszán különleges szabadtéri vetítővászon, kiváló hangzás, Christie vetítőgép, több mint 160 ülőhely, köztük igazi napágyak, rendezői székek, és babzsák fotelek garantálják a felejthetetlen szórakozást. A büfében kedvező áron kicsi és nagy popcorn illetve nachos menü közül választhatunk. 

PikNik Mozi

A PikNik Mozi szabadtéri vetítéseibe az ország több pontján is belefuthatunk, többek között Kőbányára, Sümegre és Monorra is elhozzák a felejthetetlen kertmozihangulatot. Minden helyszínen más-más, olyan nagy sikerű filmeket tekinthetünk meg, mint például a Mamma Mia, Kincsem, Bohém Rapszódia, Csillag Születik, Grease, Macskafogó.

PikNik kertmoziForrás: Facebook/PikNik Mozi

A kilátogató vendégek már délutántól megérkeznek a pokrócukkal, piknik kosarukkal és élvezik a szabadtéri hangulatot majd a vetítést. A hangulatot színes izzókkal, kézzel készült lámpásokkal, és akusztikus jazz zenével fokozzák. 

Zamárdi Kertmozi

Új fejezet kezdődik a Zamárdi Kertmozi életében: a filmvetítések mellett színházi és stand up előadásokat, gyerekkoncerteket is terveznek erre a szezonra. A négyszáz férőhelyes, 5.1-es hangrendszerrel felszerelt moziban van büfé is, ahol a popcorn, hot-dog, nachos kapható, és üdítővel, alkoholos italokkal is készülnek.

Zamárdi KertmoziForrás: Facebook/Zamárdi Kertmozi

A mozijegyek 2000 Ft-ba, a színházi programok jegyárai 2900-6900 Ft-ba kerülnek, a helyszínen csak készpénzes fizetésre van lehetőség. A moziban a legújabb filmeket vetítik, többek között az Indiana Jones és a sors tárcsáját, az Ürömapámat és az Amerikai kopót, de itt lesz premieren az új Mission Impossible- Az utolsó küldetés és a Barbie film is. 

Ancsika Kertmozi és Kultkert

Igazán romantikus hangulat várja a mozizókat Balatonszemesen, hiszen az Ancsika Kertmoziban a csillagos ég alatt nézhetik meg kedvenc filmjeiket, sőt még párnát és plédet is biztosítanak számukra díjmentesen. A vetítés soha nem marad el, és ahogy honlapjukon kihangsúlyozzák; a villámlás, égdörgés egyenlő 4D-s élménnyel, extra költség nélkül.

Ancsika kertmozi - BalatonszemesForrás: Sajtóanyag

A hamisítatlan, eredeti balatoni kertmozi feelingre a helyszínen lehet jegyet venni minden nap 19-től 20.45-ig. A betérőket Multiplex Dolby Surround hanghatás és modern mozitechnika várja, a filmezés alatt a kocsikat is biztonságban tudhatják, hiszen kamerával őrzött saját parkoló és bicikli tároló is van.

Belvárosi Kertmozi

Idén második alkalommal ad otthont Debrecen belvárosa a kertmozi vetítéssorozatának. Oscar-díjas animáció (Shrek), kultikus akciófilm (Blöff), ikonikus romantika (Micsoda Nő!) és más filmklasszikusok kerülnek terítékre magyarul és angolul a MODEM belső kertjében június 9. és augusztus 25. között.

Belvárosi Kertmozi - DebrecenForrás: Sajtóanyag/TRILITE/Trilite_Fejes

A nagysikerű programsorozat az Apolló Mozi közreműködésével jött létre. Esőhelyszín: Kölcsey Központ. Minden vetítés esetében kapunyitás 20.30-kor, vetítés 21 órától.

A borítókép forrása: Shutterstock/Shaiith

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek