Leteszteltük a balatoni bulihajót!

Július 1-jén útjára indult az idei első BAHART balatoni bulihajó, melynek fedélzetén mi is áttáncoltuk az éjszakát. Rövid videós összefoglalónkat látva reméljük, ti is kedvet kaptok és kipróbáljátok valamelyik nyári party járatot. 

Július 1-jén szombaton a balatonfüredi kikötőből startolt a szezon első bulihajója, és gondoltuk az egész napos strandolás után kipróbáljuk, hogy milyen a különleges diszkó a Balaton közepén. A jegyet elővételben a BAHART oldalán vásároltuk meg, ami 3500 forintba került, ezzel elkerültük a sorbanállást a hajóállomás jegypénztáránál. 

Horgonyt fel, indul a parti!

A hajó 20:30-kor indult, a fedélzetre érve a DJ már javában pörgette a zenéket, így a program kezdetekor már sokan táncra perdültek. A hajón szinte minden korosztály megfordult, a kicsiktől egészen a nagyokig, két lánybúcsús csapat és egy szülinapos társaság is itt ünnepelt. A büfénél is már nagy volt a sorbanállás, az üdítőket és koktélokat is kedvező áron lehetett vásárolni. 

Indul a bulihajó!Forrás: Gáll Franciska

Csodálatos naplementében indultunk útnak, miközben a legnagyobb retro és mai slágerek szóltak, és jó volt látni, hogy mindenki együtt bulizik a jól ismert dalokra. Felcsendült az ikonikus Álomhajó, a Reptér, a Pálinka Dal, és a legjobb mulatós zenék, a külföldi repertoárból pedig nem hiányozhattak az ABBA slágerek, a Macarena, a Y.M.C.A., és még sok mai népszerű talpalávaló. A hajó hatalmas, kényelmesen el lehet férni a fedélzeten, sokan kimentek fotózkodni a hajó orrába is, de mindenkit figyelmeztettek, hogy a hajóról a vízbe ugrani tilos és balesetveszélyes.

Mikor már besötétedett, a DJ fényekkel és effektekkel fokozta az óriási partihangulatot, miközben a kivilágított siófoki túlpartban, visszafele pedig a Tihanyi Bencés Apátságban gyönyörködtünk. A bulihajó 2 órán át szelte a hullámokat a Balatonon, de olyan jól éreztük magunkat, hogy észre sem vettük milyen gyorsan eltelt az ott töltött idő, és 22:30-ra már vissza is értünk a balatonfüredi kikötőbe.

A BAHART bulihajók 2023-ban július 1. és augusztus 27. között közlekednek a Siófok, Balatonfüred, Fonyód, Badacsony, Balatonlelle, Balatonboglár, Révfülöp, Keszthely és Balatongyörök hajóállomásokról. 

Bulihajó a siófoki kikötőbőlForrás: BAHART.hu

Természetesen nem zárhattuk úgy a hétvégét, hogy ne kóstoltuk volna meg az "Év Fagyijának" különdíjasát a balatonfüredi Bagaméri Fagylaltozó "Édes Csalogány" fantázianevű fagylaltját. A diós linzer alapú málnás meggyes variegatoval, illetve diós crumble szórással rétegezett finomság annyira különleges volt, hogy utána megnyaltuk mind a 10 ujjunkat! 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek