A Bohemian Betyars is fellép ezen a sátoraljaújhelyi fesztiválon

Koncertekkel, klasszikus és felolvasó színházi előadásokkal, gyerekprogramokkal, néptánc előadással várja az érdeklődőket a Sátoraljaújhely és környékének festői helyszínein megrendezett Déryné fesztivál két hét múlva.

Bohemian BetyarsForrás: Déryné Fesztivál

A július 19. és 23. között tartott esemény műsorában az István, a király című rockopera is helyet kapott. Fellép többek között a Csík zenekar, a Budapest Jazz Orchestra, a Besh o droM és a Bohemian Betyars is.

A Déryné Társulat Szemet szemért című előadása nyitja a fesztivált, de a legújabb produkciójukat, a Lovagias ügy című bohózatot is bemutatják július 22-én a Völgyszínházban. Előbbi egy misztikus krimi, a Déryné Program által meghirdetett Barangoló Drámaírói Műhely ösztöndíjasa, Jánosi Ferenc tollából született alkotás.

A Csík zenekar is fellépForrás: Déryné Fesztivál

A kortárs drámát Kis Domonkos Márk állította színpadra, a történet középpontjában egy gyilkossági nyomozás áll. Hunyady Sándor klasszikusát, a Lovagias ügy című előadást Bakos-Kiss Gábor rendezésével láthatja a közönség, Dányi Krisztiánnal a főszerepben, aki Virág úr karakterét formálja meg.

Déryné FesztiválForrás: Déryné Fesztivál

Emellett levetítik majd a feszt folyamán a Déryné ifjasszony című előadásból készített tévéjátékot is. Széphalmon, a Kazinczy Ferenc emlékpark ad otthont a gyermekprogramoknak, a társulat idén is várja a kicsiket és nagyokat vasárnap a Petőfi kertbe, valamint szintén Széphalmon lesz látható július 21-én a Petőfi percei című előadás Havasi Péter főszereplésével. A további programokról ezen a linken tájékozódhattok.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek