Érkeznek a varázs baglyok és a tűzvillámok Bécsbe

Pár nap múlva, egészen pontosan december 16-án, Bécsben ünnepli Európa-premierjét a Harry Potter kiállítás, amely a legendás sorozat mágikus világát kelti életre az immerzív dizájn segítségével. Híres jelenetek és karakterek elevenednek meg, és a látogatók eredeti kellékeket és jelmezeket is megcsodálhatnak a filmekből.

Piton Professzor sötét talárja és Lockhart arany öltözete is látható leszForrás: ALLEGRIA / Matthias Buchegger

Dumbeldore professzor, A Kövér Dáma, Harry, Ron és Hermione, valamint a Weasley-testvérek – ikonikus szereplők, jelenetek és legendás állatok elevenednek meg a Harry Potter: A kiállítás (Harry Potter™: The Exhibition) című nagyszabású vándortárlaton, amely 2022. december 16-tól látható Bécsben, a METAStadtban.

Az Európában elsőként az osztrák fővárosban bemutatkozó tárlat alapját J.K. Rowling híres regényei és az ezekből készült nyolc film, a Harry Potter és az elátkozott gyermek című színpadi show, valamint a Legendás állatok filmek első két része adja.

Forrás: ALLEGRIA / Matthias Buchegger

 

A karaktereket, varázslatos lényeket az immerzív dizájn és a fejlett technológia segítségével keltik életre. Az érdeklődők ezen kívül eredeti kellékeket és jelmezeket is megcsodálhatnak, bájitalt főzhetnek vagy kipróbálhatják a kviddicset, a varázslók legendás sportját.

Bele nézhetünk majd a Merengőbe is!Forrás: ALLEGRIA / Matthias Buchegger

Figyelem! A show nem csak gyerekeknek szól! A mágikus utazásra minden korosztályt várnak a szervezők 2023. március 19-ig. A teljes árú jegy 29,90 euró (12400 forint). Az eredeti (márkázott) kiállítás érdekessége még, hogy a másik Atlantában, Amerikában található, így most a magyar rajongóknak is esélye van belefeledkezni Harry, Ron és Hermione kalandjaiba.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek