Egy japán nő a Magyar Pavilon egymilliomodik látogatója Dubajban

2022. március 26-án 1.000.000. látogatóját fogadta a Magyar Pavilon a Dubaji Világkiállításon. A szerencsés vendég egy japán hölgy volt, akit egy különleges, magyar termékeket tartalmazó ajándékcsomaggal és egy egyedi emléklappal ajándékozott meg Tóth Andrea, az Expo 2020 Magyarország ügyvezetője, és Tatár Szabolcs miniszteri biztos.

A szerencsés látogatóForrás: MTÜ

Már csak pár nap van hátra a világkiállításból március 31-ig, de a Magyar Pavilon továbbra is komoly népszerűségnek örvend. Az emirátusi The National magazin „Öt fantasztikus pavilon, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni" című válogatásába is bekerült, az épület előtt pedig folyamatosan kígyóznak a sorok, akár napi 8-9 ezer látogató is átlépi a pavilon küszöbét.

ÍGy festett a Magyar Pavilon nemzeti színekben október 23-ánForrás: MTÜ

Március 28-án hétfőn rendezték meg az utolsó, és egyben az egyik legnagyobb kulturális programot a Magyar Pavilon szervezésében. A kétórás koncert show a magyar fesztiválok hangulatát vitte el a világkiállításra olyan fellépők közreműködésével, mint a Bagossy Brothers Company, a Margaret Island, a Bohemian Betyars, Járai Márk vagy Lotfi Begi. Ezzel az expó 26 hete alatt több mint 40, az Expo 2020 Magyarország szervezésében megvalósult kulturális eseményen vehettek részt a látogatók közel 700 fellépő közreműködésével, tudtuk meg az MTÜ sajtóközleményéből. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek