Elhagyott, megterített asztalra bukkantak egy angliai erdőben

Egy titokzatos, két főre megterített asztalt találtak Északnyugat-Anglia egyik erdejében, mintegy 90 méter távolságra az ösvénytől, írja a BBC.

A romantikus asztalt egy fotóművész, Ashley Cooper találta meg a Cumbria megyében lévő Lake District nevű kirándulóhelyen, és az első gondolata az volt, hogy ez egy művészeti installáció lehet, amit Insta véleményvezérek rendeztek be egy fotózás miatt. De amikor közelebbről megvizsgálta, látta, hogy valószínűleg egy romantikázó pár hagyhatta ott az asztalt, amin félig elfogyasztott ételt és egy fél pohár pezsgőt is talált.

A legközelebbi út körülbelül 800 méterre van, így bárki lehetett is az, aki felcipelte az erdőbe a felszerelést, elég sok energiát belefektetett. Arra azonban már nem vette a fáradtságot, hogy el is takarítsa maga után a maradékot, ami így környezetszennyezésnek minősül - mondta a klímatudatos fotós. A legközelebbi szállodák több mérföldnyire vannak a helyszíntől, és egyikük sem tud semmit az asztalról - írta a cikk.

A szép tavairól és hegyeiről ismert Lake Districtnek az utóbbi időben többször is problémája akadt az erdőben hagyott szeméttel, mert a tóvidék rendkívül népszerűvé vált a járvány miatti lezárások idején. Cooper elmondása szerint az elmúlt 18 hónapban számos elhagyott sátrat, hálózsákot és főzőeszközt látott az erdőben.

Nyitókép forrása: JillWellington / Pixabay

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek