Színház a Filozófusok kertjében? Kísérleti előadás-sorozatot indított a Jurányi

Színház a város címmel indított új előadás-sorozatot a Jurányi, mely több ponton is eltér a megszokottól. Először is, nem színházteremben láthatjuk a produkciókat, hanem a város különböző pontjain, mint például a Filozófusok kertjében vagy a Margitszigeti Vadasparkban. Másodszor az előadás nincs időhöz kötve: bármikor részesei lehetünk, bár produkciónként változhat, hogy melyik napszak a legideálisabb.

Az előadás tulajdonképpen egy hangjáték, mely valamilyen módon egy adott helyszínhez kötődik. Az online jegyvásárlást követően a telefonunkon hallgathatjuk végig a hangjátékot - olvasható a színház oldalán.

A Városmajorhoz kötődő előadás például az első világháborús emlékműnél indul, és a program szerint egyedül, alkonyatkor érdemes érkezni. A Lukács fürdő kertjében a két platánfával szemben állva arról hallgathatunk mesét, hogy mi mindennek voltak szem- és fültanúi a platánfák az elmúlt évtizedekben. A Filozófusok kertjében hallgatható Csoportterápia című előadáshoz az Ábrahám szobra mögötti kis lépcső tetejét javasolják, mert innen a legjobb a rálátás az összes szoborra.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek