A jövő autói és a szabadidő változása is téma lesz a dizájnhéten

A járvány utáni új világ a témája az október 8-án kezdődő, kilenc napos Budapest Design Weeknek. Az október 17-ig tartó rendezvény százötven programot kínál az érdeklődőknek az V. kerületi Société Budapest rendezvényközpontban, de vidéki helyszínként Szombathely, Sopron, Pécs és Debrecen is csatlakozik az eseménysorozathoz  írja az MTI.

Société BudapestForrás: Daniel Dömölky/Société Budapest/Facebook

Az esemény központi témája a világjárvány utáni új élet (new normal), amelynek formálásában döntő szerepet kapnak a dizájnerek - áll a közleményben.  A nyitókiállítás a New Standards címet viseli, és harminc 30 év alatti tervező munkáját mutatja be a Société Budapestben. A kapcsolódó beszélgetések egyebek mellett az autóipar jövőjét, a szabadidő eltöltésének megváltozását, a kiterjesztett valóság kérdéskörét járják körül a dizájn szemszögéből.

A nyitóestén adják át a Magyar Formatervezési Díjakat és a Design Management Díjat. A díjazottakat és a legkiemelkedőbb pályázókat felvonultató kiállítás a fesztivál végéig ugyancsak a Sociétében lesz látogatható. A részletes programról, és a kapcsolódó rendezvényekről itt tájékozódhat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek