Ismét megelevenedik a Bartók Béla út: színház és művészeti séta is lesz

Utcai performanszokkal, színházi előadásokkal, kiállításokkal, zenei- és gyerekprogramokkal, workshopokkal, beszélgetésekkel várja az érdeklődőket az Eleven Ősz programsorozat szeptember 17. és 19. között a Bartók Béla Boulevard-on, Budapesten.

A legendás Hadik irodalmi kávéház is a Bartók Béla úton találhatóAndódy Dóra/Bartók Béla Boulevard/facebook

Párkapcsolati előadásra és improvizációs játékra hívják a közönséget a Szatyor Bárban Schmied Zoltán és Sztankay Orsolya színészek egy kommunikációs szakember és válási mediátor segítségével, írja az MTI.

Az Óvóhely Kultúrbunkerben Arany János balladái elevenednek meg, Újbuda Anno címmel várostörténeti séta, a KÉK Kortárs Építészeti Központtól indulva pedig kortárs művészeti séta várja a közönséget, a Figaro Bűvészbolt bűvésze pedig utcai performanszot ad.

Beteg gyermekek számára gyűjthet játékokat a közönség a Kiss Áron Magyar Játék Társaságnál. Szeptember 18-án a B32 galériában a Maszkura és a Tücsökraj zenél. Juhász Anna irodalmár előadást tart a KultPontban, BorSor Borkereskedésben pedig a japán művészetekkel lehet megismerkedni.

Kiállítással készül a Faur Zsófi Galéria, a Zöld Alma Műterem, Moha Café és Kelet Kávézó is, a Magyar Elektrográfiai Társaságnál bemutatják a Meta-médiumokat. A Pagony könyvesbolt kalandsétája a Gellérthegy titkaiba avatja be a gyerekeket, a Gellért téri metróbejárónál a Petőfi Musical Stúdió Egyesület Utcabál című műsorán vehet részt a közönség. A Reménytelen Konvoj utcai performansza a Móricz Zsigmond körtérről indul Szabályosan szabálytalan címmel.

Fellép az sCompany a Moha Cafeban, Dj Johnny Drama a Béla bárban, a Bujdosó János Akusztik pedig a Mitzi Kortárs kávéházban zenél. A Gárdonyi téren az Újbuda Ezüstkar kórus tart flashmobot, Béres Bíborka és Kozma Zsófi pedig köztéri performanszot. A programokról részletesebben itt tájékozódhat. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek