Exkluzív fotók készültek a Get Lost című film forgatásán, a turai kastélyban

A John Travolta lánya, Ella Bleu Travolta főszereplésével készülő Get Lost című film több jelenetének is a turai kastély adott otthont, és a forgatás ideje alatt a színészek is az épületben lakhattak - derül ki a kastély közleményéből.

Forrás: Get Lost

A Get Lost valóságos mesevilágba kalauzolja majd el a nézőket, melyben a 21 éves Alicia édesanyja tragikus halála után kalandos utazásra indul, ahol a modernkori Budapest által életre keltett Csodaországban találja magát. 

A kastélyszállóban vették fel a film a több jelenetét is, így a Dior nagykövetként is ismert Sasha Luss által megformált egyik főszereplő otthonaként többek között a különleges formájú Pálmaházat, és a kerti tóval és rózsákkal díszített kastélyparkot is láthatják majd a nézők visszaköszönni a filmes alkotásban.

Forrás: Get Lost

A 2022-ben bemutatandó filmben a főszereplő Ella Travolta és Sasha Luss mellett az első Vasember filmben James „Rhodey" Rhodes alezredest alakító Terrence Howard, Jan Luis Castellanos, a Tizenhárom okom volt című sorozat sztárja, és James Cromwell Oscar-díjra jelölt színész is szerepel majd.

Nem ez az első filmforgatás a turai kastélyban: 2008-ban a Csupó Gábor rendezte Holdhercegnő varázslatos világának adott otthont, majd néhány évvel később az Angelina Jolie által rendezett Vér és méz földjén című film forgott az akkor még leromlott állapotú épület falai között. A filmvásznon a Get Lostnak köszönhetően debütál majd az újjászületett kastély. 

Forrás: Get Lost

A Turai Kastély rekonstrukcióját követően 2020 nyarán nyitotta meg kapuit az érdeklődő közönség előtt 19 vendégszobával, 10 és fél hektáron elterülő zöld parkkal, 470 négyzetméteres terasszal és külső és belső medencével rendelkező wellnessrészleggel. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek