Babzsákokon és pokrócokon ülve hallgathatjuk a legszebb magyar dallamokat a Gellérthegyen

A Szent István Napok keretében két zenés programon is részt vehetünk augusztus 20. és 22. között. A Panorama Classical elnevezésű rendezvény ideje alatt a klasszikus zene fellegvárává válik a Gellérthegy, pontosabban a Filozófusok kertje, ahol három napon át a magyar komolyzene legszebb dallamai csendülnek fel piknik hangulatban.

Ezúttal tehát nem hangversenyteremben, hanem Budapest egyik legszebb pontján hallhatjuk és láthatjuk többek között a Danubia vagy a Modern Art Orchestra zenészeinek koncertjét, és érkezik a Szent István Király Szakgimnázium Fúvószenekara is. A reggeltől estig tervezett programsorozat koncertjeit a közönség babzsákokból és puha pokrócokról élvezheti a lámpafüzérek fénye alatt, a helyszíni vendéglátók által biztosított finom falatok és italok mellett – olvasható a Szentistvannap2021.hu oldalon.

A Vígadó téri Buborék Fesztivál mellett – amelyről korábban már részletesen írtunk – meglátogathatjuk az Operett Korzót is, ahol világhírű operettslágereket és musical-koncerteket, sőt, egy kivetítőn keresztül a Budapesti Operettszínház előadásaiból részleteket is láthatunk.

Forrás: www.artandlens.hu/Varady Nikolett / Peter Laszlo

Augusztus 20-án Huszárvirtus címmel egy zenés, táncos produkció keretében fellép többek között Lévai Enikő, Lukács Anita, Vadász Zsolt és Langer Soma is. Végül a háromnapos programsorozatot egy gálakoncert zárja augusztus 22-én este Mindörökké Operett címmel, amelyben Fischl Mónika, Kiss Diána, Szendy Szilvi, Lukács Anita, Széles Flóra, Laki Péter és Vadász Zsolt hozza el a legismertebb és legkedveltebb operettslágereket. A háromnapos, ünnepi hétvége programjai ingyenesen látogathatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek