Nézzék, milyen imádnivalóak ezek a biztonsági kamerával elkapott baglyok!

A szokatlan állatos események egyre gyakrabban tűnnek fel az interneten is, de vannak olyanok, amik még ezek közül is kítűnnek. Egy arizónai nővel is egy hasonlóan bájos dolog esett meg. A történet szerint nemrég költözött be új otthonába, ahol éppen felszerelte új biztonsági kameráját, máris értesítést kapott, hogy valaki áll az ajtaja előtt. Amikor odament, hogy megnézze a videót, meglepetésére nem egy betörőt látott; a szabálysértő három kis bagoly volt. A videón látható, ahogy a tágra nyílt szemű madarak a ház tornácán bóklásznak este fél 11 körül - olvasható a Mymodernmet.com cikkében.

Sok bagolyfaj éjszakai állat, így ebben az időszakban a legaktívabb. Idejük nagy részét vadászattal töltik, és ez az egyik tevékenység, amelyet Lyndsay otthoni biztonsági kamerájának sikerült megörökítenie. A felvételen látható, ahogy ketten közülük összevitatkoznak azon, melyikük kapja el az előttük elhaladó rovart.

Majd egy másik pillanatban úgy tűnik, hogy az előtérben álló két baglyot roppantul lenyűgözi a kamera, és csodálkozó szemekkel néznek a lencsébe. A harmadikat azonban nem izgatja a technika, inkább boldogan felfedezi a terepet a háttérben.

Címlapkép forrása: Ring.com / YouTube screenshot

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek