Ősszel megszállhatunk az első házban, melyet Gaudí tervezett

  A katalán szecessziós építész, Antoni Gaudí által tervezett legelső ház egyetlen éjszakára felajánlja lakosztájait az Airbnb-n keresztül, hogy a vendégek megszállhassanak benne, írja az Airbnb egy közleményben.

  A Casa Vicens 1883 és 1888 között épült Barcelonában egy helyi család számára. A 136 éve magánkézben lévő épületet most először ajánlják fel a nagyközöségnek, hogy a vendégek úgy ismerhessék meg a házat, ahogy azt Gaudí elképzelte, mint egy természeti oázist.

  Gaudí, Casa Vicensyoutube.com/Airbnb

  A szállást foglaló vendégeket egy Emili nevű házigazda fogadja, aki a múzeumot nemrégiben felújító csapat tagja. Az idegenvezető exkluzív túra keretében vezeti körbe a vendégeket, melynek során bemutatja a felújításokat és szót ejt a ház rejtett titkairól is.

  Gaudí, Casa Vicensyoutube.com/Airbnb

  A látogatás idejére a múzeumot bezárják a látogatók előtt, hogy a vendégek zavartalanul élvezhessék a mór, neoklasszikus és organikus formák keverékének hangulatát. Miután a látogatók elmerültek az épület történetében, egy Gaudí által ihletett Michelin-csillagos menü várja őket az ebédlőben, egyedi és dekoratív elemekkel. A vacsorát egy esti ital követi a fényűző dohányzószobában, az est lezárásaként pedig a vendégek visszavonulnak a Gaudí sajátos stílusában díszített család hálószobájába.

  Gaudí, Casa Vicensyoutube.com/airbnb

  A foglalás július 12-én CEST 16 órakor nyílik meg, ekkortól két személyre, egy estére lehet lefoglalni a szállást az őszi időszakra az airbnb.com/gaudi oldalon.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek