Nézzék ezt a tóra épült kempinget, itt tutajon úsznak a sátrak!

  Egy nagyméretű kerek matrac, egy asztal, két szék és a sátor a fejünk fölé – mi másra van még szükségünk, hogy elmerülhessünk a természetben? Tulajdonképpen semmire, legalább ez az üzenete egy új apartman-hálózatnak. 

  Az alapokhoz visszatérésről szóló álmainkat valósítja meg a természetközeli apartmanok tervezésére specializálódott Ika Merlin and Tobias Knockaert legújabb szállodája, melynek szobái a kis belga város, Zuienkerke egyik taván úsznak.

  A minimalista szálloda nyolc különálló apartmanból áll, melyeket fából készült tutajokra építettek. A tutajok egyetlen ponton vannak lehorgonyozva, lehetővé téve, hogy a szél mozgásának megfelelően mozogjanak. Az említett kényelmi alkalmatosságok, mint például az óriási matrac mellett még egy WC is helyet kapott a sátrakban.

  A tó partjáról kenuval közelíthetjük meg a sátrunkat, és hogy az esetleges ütközéseket tompítsák, a tervezők régi, üres hordókkal és gumikkal szerelték fel a tutajok oldalait. Persze néha nem árt, ha egy ideig stabilnak érezzük a talajt a lábunk alatt, ezért a szálloda vendégei igénybe vehetik a tó partjára épített bárt és egyéb szolgáltatásokat.

  Címlapfotó: Vlotkamp Facebook-videó 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek