Megvan az időpont, ekkor nyitnak a mozik

Korábban már hírt adtunk arról, hogy az Ideje moziba menni fesztivállal hamarosan nyitnak a művészmozik, most pedig arról számolhatunk be, hogy a Cinema City mozijai is megnyitják kapuikat. Mint a hálózat Facebook-oldalán olvasható, 203 nap várakozás után, június 3-tól újra várják a látogatókat.

Forrás: cinemacity.hu

Mint írják, a kényelmes és biztonságos mozizás mellett a sokszínű és fergeteges hazai és nemzetközi filmkínálat is garantált lesz. Az első hét részletes moziműsor programja május 30-án délutántól érhető el majd el a cinemacity.hu weboldalon.

A mozikat védettségi igazolvánnyal látogathatják azok, akik elmúltak 18 évesek, a 16-18 év közöttiek kísérő nélkül léphetnek be, amennyiben van oltási kártyájuk, azonban azok a 18 év alatti nézők, akik még nincsenek beoltva, csak oltási kártyával rendelkező felnőtt kísérővel látogathatják a mozikat. A védettségi igazolványt, vagy a védettségi applikációt mind a pénztárnál, mind a jegykezeléskor elkérik a Cinema City munkatársai, az azonosításhoz szükséges okmányokkal, a személyi igazolvánnyal vagy az útlevéllel együtt. A maszk nem kötelező, de a mozi munkatársai viselni fogják azt.

A Cinema City jegyrendszere az egyes jegyek között továbbra is automatikusan kihagy majd egy helyet, ez azonban nem vonatkozik a Cinema City VIP és 4DX formátumaira, ahol a nagyobb székeknek és a kényelmes kialakításnak köszönhetően a távolság adott. Bővebb információk a mozi Facebook-oldalán olvashatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek