A Tussauds panoptikum áthelyezte Harry és Meghan viaszfiguráját

A londoni Madame Tussaud panoptikuma már tavaly elválasztotta a hercegi párt a királyi család többi tagjától, a bombaként robbant, 2020 januári bejelentés után, hogy Harry és Meghan visszalép a királyi feladatoktól. A viaszbábuik most a múzeum hollywoodi részlegének új, Awards Party (Díjparti) nevű zónájába kerülnek, ahol olyan A-listás sztárbarátaikkal lesznek egy társaságban, mint George Clooney, Brad Pitt, Nicole Kidman vagy a Beckham-házaspár.

Itt éppen az utolsó simításokat végezték a bábukon még 2020. július 30-án, amikor az első lezárás után újra megnyitotta kapuit a múzeumForrás: AFP/Tolga Akmen

A panoptikum sajtóközleményben fejtette ki, hogy ezzel a lépésével azt kívánja tükrözni, hogy a pár Hollywoodba költözött a királyi családtól. Tim Waters, a londoni panoptikum vezérigazgatója elmondta: „Az Awards Party zóna elindítása a stílusos társasági esték mulatságát és izgalmát idézi, amelyre Londonban már a lezárás kezdete óta vágynak az emberek. A pár a hollywoodi barátaihoz csatlakozik, a valóságban is új helyzetét tükrözve a világ színpadán."

Hozzátette, hogy számos izgalmas változást mutatnak be, és néhány új híres arcot is felfedezhetnek majd a vendégek a világsztárok között.

Harry és Meghan viaszbábuit együtt a London galleryben mutatták be a 2018. májusi királyi esküvő előtt. A páron azok a ruhák vannak, amelyeket 2017 novemberében viseltek, amikor bejelentették az eljegyzésüket: Meghan zöld, ujjatlan koktélruhát, Harry pedig sötétkék színű öltönyt visel. Harry herceg szobra ugyanakkor már 2014-ben, a 30. születésnapja alkalmából elkészült, a művet később szakállal frissítették fel. 

A megújult kiállítás május 19-én nyit, éppen a pár 3. házassági évfordulójának napján.

A Madame Tussauds hollywoodi zónájának látogatói pedig maguk is belekóstolhatnak abba, hogy milyen VIP-vendégként részt venni egy eseményen: többek között pózolhatnak a paparazzóknak, és egy dobogóra is felállhatnak, hogy köszönőbeszédet mondjanak, mielőtt belépnek a partiba – írja a The Sun.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek