Már meghallgathatja Harry herceg és Meghan hercegné első podcastját

A sussexi herceg és hercegné december 29-én indította el Archewell Audio című podcast-sorozatát a Spotify-on, a műsorban a filantrópia, a társadalmi aktivizmus, a szórakozás és a sport világának hírességeit látják vendégül. Ezúttal a vendégek között volt Stacey Abrams, Brené Brown, Elton John, Deepak Chopra, James Corden és Tyler Perry, akik személyes anekdotákat és inspiráló történeteket osztottak meg - adja hírül a harpersbazaar.com, ahol a podcastot is meg lehet hallgatni.

Harry herceg és Meghan, Sussex hercegné 2020. márciusában Londonban, az Endeavour Fund Awards-onForrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

"Ahogy közeledünk az év végéhez és a jövőbe tekintünk...tartsuk magunkat azokhoz a leckékhez, melyeket megtanultunk arról, hogy mennyire fontos, hogy vigyázzunk egymásra, hogy mennyire értékesek a kapcsolataink, még akkor is, ha fizikailag távol vagyunk egymástól"- mondta Harry.

"Arra gondoltunk, mi lenne, ha összehoznánk néhány olyan embert, akik inspirálnak minket, olyan embereket, akiket csodálunk, és meghallgathatnánk, mit tanultak 2020-tól" - tette hozzá Meghan.

A 35 perces epizódban Matt Haig regényíró mellett José Andrés séfet, Naomi Osaka japán teniszezőt, Christina Adane tizenéves aktivistát, Rachel Cargle rasszizmusellenes szerzőt, valamint Hussain Manawer és George brit költőket is hallhatjuk.

A hercegi pár zárásképpen azzal a This Little Light of Mine (Kicsi fényem) című dallal kívánt boldog új évet a hallgatóknak, mely az esküvőjük végén is hallható volt, mert, mint a hercegné mondta, a sötétséget nem tudja elűzni a sötétség, csak a fény, majd hozzátette, bármit hozzon is az élet, a szeretet győz.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek