Harry herceg mentálhigiénés szakemberként kezdett dolgozni

Harry, Sussex hercege az amerikai székhelyű BetterUp coaching és mentálhigiénés cégnél "chief impact officer" pozícióba került. A herceg mindig is szenvedélyesen elkötelezett volt a mentális egészségvédelem iránt, és korábban már számos kezdeményezést indított a mentális jólét támogatására, többek között az Invictus Games-t, a HeadFIT for Life-ot és a Sentebalt – írja a spabusiness.com.

Harry felesége oldalán kezdett új életet az Egyesült ÁllamokbanForrás: AFP/Saeed Khan

A 2013-ban Szilícium-völgyi startupként alapított BetterUp nevű cég mobil alapú coachingot, tanácsadást és mentorálást kínál. Szolgáltatásait olyan cégek használják, mint a Google, a Hilton és a Warner Brothers, hogy javítsák és figyelemmel kísérjék az alkalmazottaik jólétét. A kinevezését bejelentő nyilatkozatában a herceg elmondta, szilárdan hisz abban, hogy "a mentális erőnlétünkre való összpontosítás és priorizálás olyan lehetőségeket nyit meg, amelyekről soha nem is tudtuk, hogy bennünk vannak".

A katonaságban eltöltött évtized alatt megtanultam, hogy nem csak a fizikai, hanem a mentális állóképességet is ki kell alakítanunk" – fűzte hozzá.

Mint elmondta, a BetterUp munkatársaként a célja "a mentális egészség körüli kritikus párbeszédek elősegítése, támogató és együttérző közösségek felépítése, valamint az őszinte beszélgetések környezetének kialakítása. Remélem, hogy segíthetem az embereket a belső erejük, ellenálló képességük és magabiztosságuk fejlesztésében" – fejtette ki. 

Alex Robichaux BetterUp vezérigazgató és társalapító kijelentette: "A BetterUp ügyvezető csapat tagjaként Harry herceg kibővíti az évek óta végzett munkáját, miközben oktatja és inspirálja közösségünket, illetve elősegíti a megelőző mentális alkalmasságra és az emberi lehetőségekre való összpontosítás fontosságát világszerte." A több mint 2000 coachból álló hálózatával a BetterUp 66 országban 49 nyelven kínál coachingot arra ösztönözve a szakembereket, hogy az emberek több egyértelműséggel, céltudatossággal és szenvedéllyel éljék az életüket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek