Alakul a Kolorádó Fesztivál programja, megvannak az első külföldi fellépők

A Kolorádó Fesztivál szervezői elárulták, kik az első nemzetközi előadók, akik már biztosan ott lesznek a nyári rendezvényen. Mint Facebook-oldalukon írják, velük tart a funk- és soul-elemekkel feltüzelt énekes-dalszerző Alice Phoebe Lou, és a Dürer Kertet korábban púposra megtöltő, erősen kísérleti, dühös poszt-rockkal operáló Black Midi is.

Forrás: facebook.com/koloradofesztival

Korábban már beharangozott, karakteres kortárs hip-hop programukat Shygirl csontig hatoló, szuperfriss jövő trapje koronázza meg. Szintén budai hegyek között bulizik majd az újhullámos electro nagykövet Helena Hauff és a főleg kifinomultan életigenlő diszkókkal operáló Hunee is. A szcénájában üstökösként emelkedő Giant Swan fejszaggató DIY zajtechno live act formájában próbál majd lesodorni mindenkit a lábáról, Roza Terenzi pedig a tört ütemekben gazdag, kifinomult ausztrál buliztatásból tart előadást.

Hozzáteszik, hogy Alice Phoebe Lou a 2019. évi Campus Fesztivál officialön járt volna utoljára Magyarországon, de sajnos az a fellépése betegség miatt elmaradt. A helyzettől függően ezt hamarosan Debrecenben is pótolni fogja, de ami idén már biztosan megtörténik: a Kolorádón meg lehet nézni és hallgatni. A további fellépőkről a rendezvény weboldalán találhatók információk, a fesztivál a tervek szerint augusztus 11-től 14-ig tart majd.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek