Ennek a párizsi hotelnek minden szobája moziterem

  A múlt hónapban nyitott meg Elisha és Nathanaël Karmitz Hotel Paradiso nevű szállodája, mely tisztelgés a 60-as évek Hollywoodja előtt. Mint Elisha elmondta, szoros kapcsolat van a szállodák és a mozi között. Nemcsak azért, mert a filmekben gyakran szerepelnek szállodák, hanem azért is, mert a filmhez kapcsolódó megbeszélések gyakran szállodákban történnek.

  Forrás: Romain Ricard/facebook.com/mk2HotelParadiso

  A 36 szobás ingatlan szobáiban mozigép és vetítővászon is található, a szoba egy gombnyomásra elsötétül, és a mennyezetről kilenc láb széles vetítővászon ereszkedik le. A vendégek elsősorban a francia mk2 streaming-szolgáltató kínálatából választhatnak, de más nagy online filmes platformok is képviseltetik itt magukat.

  Forrás: Romain Ricard/facebook.com/mk2HotelParadiso

  Emellett a szállodában egy 17 személyes moziterem is található, melyet a szálloda vendégeinek tartanak fenn, és a tervek szerint egy hatszemélyes, bérelhető moziterem is nyílik Loge néven - derül ki a travelandleisure.com cikkéből.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!