Orchideát nevelnének? A világ egyik legszebb botanikus kertjéből kaphatnak hozzá tanácsot!

A világ egyik legszebb és fontos megőrző munkát végző botanikus kertje és szoborparkja, a Frederik Meijer Gardens & Sculpture Park évente 700 000 látogatót vonz békeidőben. Nemrég Amerika 30 leglátogatottabb múzeumai közé is beválogatta a világ művészeti híreiről tudósító The Art Newspaper magazin.

Orchidea a Királyi Rajchapuak Parkban, Chiangmai, ThaiföldForrás: Shutterstock.com / Sealstep

Ez a park és kert most egy olyan Virtuális Orchidea Show-t hirdetett meg, amire mindenféle megkötés, repjegy-vásárlás és utazás nélkül ellátogathatunk. A Zoom-ban tartott show-ba február 27-én és 28-án kapcsolódhatunk majd be 18 órai kezdettel.

A kétnapos eseményen nemcsak a botanikuskert szakembereitől, hanem a velük együttműködő Grand Valley Orchidea Társaság tagjaitól is megtanulhatjuk a legfontosabb trükköket és tippeket a megfelelő orchidea neveléshez. A két napra külön-külön kell regsztrálni a Facebook-eseménynél megadott regisztrációs linkeken keresztül. Ezek után, a kapott kódokkal ingyenesen csatlakozhatunk majd az előadásokhoz. 

A találkozók ideje alatt megtanulhatjuk majd, hogyan gondoskodjunk a növényről miután hazavittük: hova tegyük, hányszor locsoljuk, mikor trágyázzuk, és mit csináljunk vele, ha elvirágzott. De azt is megtudhatjuk, hogyan kell őket miniüvegházakban, mesterséges fénnyel megvilágítva nevelni. Tehát a rendezvény nemcsak a kezdőknek, a haladó orchidea-kedvelőknek is nyújt majd tudásanyagot angol nyelven. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek