Újabb vírus-témájú Banksy graffiti jelent meg Anglia legmeredekebb utcáján

Egy tüsszentő idős hölgyet ábrázoló graffiti jelent meg Bristol egyik utcájában. A stencilezett képet tegnap a lufis lányról ismert, személyazonosságát titokban tartó graffiti-művész, Banksy Instagram-oldalán is posztolták Aachoo!! felirattal, így valószínűsíthető, hogy az ő műve. Azóta több mint kétmillióan kedvelték az alkotást.

A tüsszentés pillanatában ábrázolt néni fejkendőt visel, fogsora a tüsszentés erejétől a távolba repül, ahogy a botja és a táskája is. A Vale Street, ahol a graffiti megjelent, 22 fokos lejtésével az ország legmeredekebb utcája, ezért már eleve híres.

A tüsszentő néni nem az első vírus témájú alkotás, amit Banksy-nek köszönhetünk. Július 14-én Instagramján posztolt egy videót, amelyen egy maszkos férfi látható, amint patkányokat stencilez a londoni metrón.

Áprilisban, a világszerte elrendelt otthoni munkavégzésre reagálva, saját fürdőszobáját változtatta műalkotássá. Egy patkányok által felforgatott elhanyagolt fürdőszobát posztolt az Instagramon „a feleségem utálja, amikor otthon dolgozom" felirattal.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek