Ebben a pugliai házban szívesen hűsölnénk a nyári melegben

Ha a téli borongós idő lévén éppen arról ábrándozunk milyen jó lenne valahol Dél-Olaszországban lenni, ahol mandulafák és a tenger illata leng a levegőben, és a szikrázó napsütésben ellátni a tengerig, akkor meg is találtuk hozzá a tökéletes apartmant.

Itt a legforróbb déli órákban is kellemesen hűsölhetünk, mivel álmaink lakosztályát a Studio Andrew Trotter nevű építésziroda tervezte, ami arról ismert, hogy jól méri fel a környezetet, amibe tervez. A hófehér falú, levegős épület, a környékre jellemző olajfák és mandulafák között épült fel. A világos, népi építészetre jellemző rusztikus falú házban nyitott teraszok, kültéri zuhanyzók és egy medence biztosítják az enyhülést a legmelegebb órákban is.

A három hálószobás apartman helyi alapanyagokból, tradicionális építési technikákkal készült, tetőteraszáról kilátás nyílik a pár kilométerre lévő tengerre. A ház a Torre Guaceto strand, valamint középkori városok, Carovigno és Ostuni közelében található.

A Villa Cardo állandó kapcsolatot biztosít a természettel. A legnagyobb hálószobához egy veranda is tartozik, amit egy kültéri fürdő, privát kert és zuhanyzó tesz még hangulatosabbá.

Az idilli Pugliapcdazero/puglia

Az alsó szinten török fürdőt találunk; itt is van kültéri zuhanyzó és egy fatüzelésű kemencével és grillel felszerelt szabadtéri konyha, valamint egy étkező terasz és napágyak. De a Designboom oldalán megjelent fotók magukért beszélnek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek