Szellemes megoldással nyitotta újra karaoke-színpadát egy kanadai bár

  Az ontariói Hamiltonban található Tracie's Place étterem és karaoke bár egy zuhanykabint, pontosabban egy üreges fémcsövekből és átlátszó műanyag függönyből álló fülkét állított fel a színpadra, hogy ezzel is vírusbiztos környezetet teremtsen, és megelőzze a kórokozók levegőben történő terjedését. Tulajdonképpen csak a zuhanyfej hiányzik, na meg a forró víz csobogása - derül ki az insider.com cikkéből.

  A kép illusztrációForrás: tookapic/pixabay.com

  A tulajdonos, Tracie Anglia mindig is azzal bátorította a félénkebb fellépőket, hogy "énekeljenek úgy, mintha csak otthon, a zuhany alatt lennének", most ennek megvalósításához szinte minden adott.

  Az ontariói bárok júniusban kezdtek el újra kinyitni, de a karaoke bárok az utolsók között voltak az énekléssel járó kockázatok miatt. A szellemes innovációnak köszönhetően azonban a vendégek nagyobb biztonságban érezhetik magukat, és talán jobban el is lazulhatnak.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!