Ilyen ötlete sem támadt még másnak a távolságtartás betartására

Johnny McFadden, a közösségi médában látható posztok és fényképek szerint nagyon kedvelt St. Just-i Star Inn tulajdonosa igen érdekes módját választotta a távolságtartás betartatásának. Ugyanis nem mást, mint egy villanypásztort szerelt fel a bárpultja elé, hogy szomjas vendégeit rászorítsa az előírásra.

A kép csak illusztrációForrás: Pixabay.com

A CNN cikke szerint a tulajdonos kocsmája nagyon kicsi és mindenképpen meg akarta oldani, hogy vendégek betartsák a kötelező egyméteres távolságot. Egy ilyen drasztikus lépésre pedig azért volt szükség, mert a brit kocsmák július 4-én nyithattak meg újra, és soknak pár nappal később már be is kellett zárnia mivel vendégeik közül többen koronavírus-fertőzöttek lettek.

Hogy az ő pubja ne jusson erre a sorsra, és a személyzetét, illetve magát is megvédhesse, McFadden kitalálta ezt a megoldást. Elmondása szerint egy kötelet vagy láncot akart kifeszíteni, de nem talált megfelelő felszerelést. "Úgy gondoltam, az nem tartja majd vissza őket kellőképpen. Ezért inkább a villanypásztort választottam, hogy megnézzem működik-e" - mondta.

A villanypásztor nincs mindig bekapcsolva, de már a látvány és a tudat is elég ahhoz, hogy a vendégek elkerüljék. A kocsmáros szerint "a félelemfaktor jól működik".

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek