A torontóiak szokatlan körülmények között gyakorolják a hot jógát

  A Lmnts Outdoor Studio és hat másik torontói fitnesstúdió július 31-ig minden nap 5-6 pop-up hotjóga-órát tart az Ontario-tó partján fekvő Hotel X területén, a szabadban. Illetve csak részben. A látogatók ugyanis az 50 darab buborék egyikében gyakorolhatják az ászanákat és a távolságtartást - derül ki a Lonely Planet cikkéből.

  TorontoForrás: Taxiarchos228/commons.wikimedia.org

  Az egyes buborékok két méter magasak és 3 és fél méter szélesek, így egy-egy résztvevőnek körülbelül 10 négyzetméternyi privát terület jut. Mindegyik buborékban egy személy tartózkodhat.

  A kupolákban fűtés is van, így a hőmérséklet így 35–40 fok is lehet odabent, de a hőérzetet a külső időjárás is befolyásolhatja. Mivel a buborékok vízállóak, védenek az eső ellen is. Három óra ára 23 ezer forint körül van, egy 20 alkalmas bérlethez pedig nagyjából 111 ezer forintért lehet hozzájutni.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!