Egy amerikai zenekar szürreális megoldást talált a távolságtartásra

Az amerikai Flaming Lips zenekar a Late Show Stephen Colberttel című műsor felvételén megvalósította azt, ami eddig többnyire csak a legvadabb elképzelésekben fordult elő: a zenészek óriási buborékokban adták elő különös aktualitással bíró, 1999-es Race for the Prize című számukat, mely két tudós versengéséről szól, akik a tökéletes gyógymódot keresik.

A Flaming Lips koncertje 2011-ben, Las Vegasban. Wayne Coyne már itt is buborékban van.Forrás: AFP/2011 Getty Images/Ethan Miller

A zenekar élő közönség előtt játszott, de minden ember saját buborékában tombolhatott. A zenekar tagjai egyébként különösen elővigyázatosak voltak, mert még maszkot és kesztyűt is viseltek pluszban. Kivéve persze az énekest.

A Flaming Lipst úgy tűnik, nagyon megragadta ez a buboréktéma, mert legújabb klipjükben, a Flowers of Neptune 6-ban szintén ezzel az eszközzel operál.

Ha pedig azt gondolnánk, hogy a zenekar gömbök iránti megszállottsága újkeletű, nagyot tévedünk, mert Wayne Coyne, frontember, eddig is előszeretettel bodyszörfölt buborékban a koncertek közben, és micsoda meglepetés, még a boldogító igent is egy ilyenben mondta ki - derül ki a CNN híréből. Ha viszont már szerelemről és buborékról van szó, akkor idekívánkozik annak a férfinak a története is, aki megmutatta, hogyan lehet randizni karantén idején.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek