Rómában nem mindenki örül a hollywoodi sztároknak

Megkezdődött a Mission Impossible új, 7. részének a forgatása Rómában. És mint általában, Tom Cruise még a legveszélyesebb jelenetek forgatásáról sem mond le. Ezúttal a belváros utcáin látták száguldozni, ugyanakkor nem mindenhol fogadták kitörő örömmel őt és a többi, hollywoodi sztárt.

Norvégia és az Egyesült Királyság után Olaszországon a sor, ott folytatódik ugyanis a várt kémakció-saga európai forgatása. Tom Cruise tehát Ethan Huntként éppen Rómában tartózkodik, és máris a történelmi belváros utcáin száguldozik, ahol több jelenetet is forgatnak néhány hét alatt olyan helyszíneken, mint a Fori Imperiali, a Largo Corrado Ricci, a Piazza Lovatelli, a Rione Monti és a Rione Sant'Angelo környéke.

A film szereplőgárdájában a sztár mellett Vanessa Kirby, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Henry Czerny, Hayley Atwell, Shea Whigham, Pom Klementieff és Ving Rhames is szerepel – írja a TGCOM24.

Tom Cruise szerdán, a film forgatása közben egy kis pihenőt tartForrás: AFP/Alberto Pizzoli

Az MTI hírei szerint az I. Umberto kórház dolgozói viszont kifejezetten tiltakoznak az ott zajló, négynapos forgatás ellen, mert a statiszták, a biztonságiak és a produkció résztvevői ki-be járkálnak az épületből, ahol a többi beteg mellett 150 koronavírus-fertőzöttet is kezelnek, közülük 12 embert intenzív osztályon ápolnak.

"A produkció munkatársai a betegek, köztük a koronavírusos páciensek hordágyai között álltak. A helyzet elfogadhatatlan" – jelentette ki a dolgozók szakszervezetének egyik szóvivője. A Mission Impossible 7 premierje a tervek szerint 2021. július 23-ra, míg a Mission Impossible 8 2022. augusztus 5-re várható.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek