Londonban George Michael emléke előtt tisztelegnek

  A helyi hősről, George Michaelről készült, hatalmas falfestményt mutatták be London Kingsbury kerületében a Brent'S Borough of Culture kulturális rendezvény részeként. Dawn Mellor festőművész egy ingatlanközvetítő iroda oldalfalára festette fel a műalkotást a város azon részén, ahol a Wham! énekese felnőtt és iskolába járt. A közel 3 négyzetméteres falfestmény az énekes különféle zenei videóinak jeleneteit idézi fel, köztük olyanokét, mint a Careless Whisper és az Outside vagy a Wake Me Up Before You Go Go.

  A világhírű énekes a környéken nőtt felForrás: www.brent2020.co.uk

  Mellor falfestménye tisztelettel adózik az énekes emléke és munkássága előtt, és egy másik, helyi ismert emberről, John Logie Baird tudósról is megemlékezik, aki hozzájárult a televízió feltalálásához. A rendezvény ez év végéig tart a városrész közterületein.

  A szerző, Dawn Mellor a művével, amely megemlékezik John Logie Baird tudósról is, úgy utalva rá, hogy a festményen ábrázolt énekes éppen a televíziót néziForrás: www.brent2020.co.uk

  A többi műalkotás között egy másik falfestmény is megtekinthető, amit Pio Abad művész készített el, és amely a Brent Múzeum Archívumában fellelhető tárgyakat ábrázolja. A kulturális rendezvény részletes programja ide kattintva tekinthető meg – írja a standard.co.uk.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!