Londonban George Michael emléke előtt tisztelegnek

A helyi hősről, George Michaelről készült, hatalmas falfestményt mutatták be London Kingsbury kerületében a Brent'S Borough of Culture kulturális rendezvény részeként. Dawn Mellor festőművész egy ingatlanközvetítő iroda oldalfalára festette fel a műalkotást a város azon részén, ahol a Wham! énekese felnőtt és iskolába járt. A közel 3 négyzetméteres falfestmény az énekes különféle zenei videóinak jeleneteit idézi fel, köztük olyanokét, mint a Careless Whisper és az Outside vagy a Wake Me Up Before You Go Go.

A világhírű énekes a környéken nőtt felForrás: www.brent2020.co.uk

Mellor falfestménye tisztelettel adózik az énekes emléke és munkássága előtt, és egy másik, helyi ismert emberről, John Logie Baird tudósról is megemlékezik, aki hozzájárult a televízió feltalálásához. A rendezvény ez év végéig tart a városrész közterületein.

A szerző, Dawn Mellor a művével, amely megemlékezik John Logie Baird tudósról is, úgy utalva rá, hogy a festményen ábrázolt énekes éppen a televíziót néziForrás: www.brent2020.co.uk

A többi műalkotás között egy másik falfestmény is megtekinthető, amit Pio Abad művész készített el, és amely a Brent Múzeum Archívumában fellelhető tárgyakat ábrázolja. A kulturális rendezvény részletes programja ide kattintva tekinthető meg – írja a standard.co.uk.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek