Az Ikea dobozban hozza az utazás élményét otthonunkba

  Érdekes ötlettel rukkolt elő az Ikea, mégpedig azzal, hogy az utazás élményét az otthonunkba hozza, amíg a koronavírus miatt szüneteltetnünk kell a nagyobb kiruccanásokat, írják a honlapjukon.

  Vakáció dobozban - ez a neve és tulajdonképpen a lényege is új terméknek, amelyet az Egyesült Arab Emírségekben dobott piacra. Bár magát a fizikai terméket mi nem tudjuk megvásárolni, néhány online elérhető információt mi is megszerezhetünk belőle.

  Olyan dobozokról van szó, amelyekbe egy-egy népszerű ország kultúráját felidéző lakberendezési tárgyakat tettek, de vannak benne zenék, filmek és receptek is - az utóbbiak listáját mi is megtaláljuk a cég honlapján.

  Forrás: hemis.fr/GARDEL Bertrand / hemis.fr/Gardel Bertrand

  A doboz segítségével például létrehozhatjuk egy párizsi bisztró hangulatát az erkélyünkön, vagy berendezhetünk egy maldív-szigeteki strandot a hátsó udvaron. De van Kappadókiát felidéző doboz és tokiói teaház hangulatát idéző szett is. Csak egy kis képzeletre van szükségünk, hogy az utazás élményét átélhessük - írják, a honlapon.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek