Tel-Aviv is úszó mozit tervez

Egyre inkább úgy tűnik, hogy 2020 nyara a kültéri filmnézés virágkoraként fog bevonulni a mozizás történetébe, hacsak nem fokozódik ez a trend a következő években. A különféle autós mozik és kertmozik mellett korábban a párizsi vízi moziról adtunk hírt, majd értesültünk róla, hogy New York, Los Angeles, Chicago és több amerikai nagyváros is meglátta a vízre épített vászonban a fantáziát.

Tel-Aviv úszó mozitelavivpress.com

Most Tel-Aviv jelentette be, hogy egy koronavírus-biztos lebegő mozit készül nyitni a Hayarkon Park csónakázó taván, derül ki a tel-avivi önkormányzat sajtóközleményéből. A hagyományos mozikra jellemző méretű vásznon családbarát filmeket és felnőtteket megcélzó mozikat is vetítenek majd, melyeket egymástól járványügyi szempontból biztonságos távolságra lévő csónakokból és vízibiciklikből nézhetnek a nézők.

Az egészségügyi minisztérium által jóváhagyott programra csak tel-avivi lakosok vehetnek jegyet. Az előadássorozat a városvezetés azon törekvésébe illeszkedik, hogy kulturális programokat kínáljanak nyárra.

Kültéri vezetett túrák, fitness órák a városháza tetején, és zenei performanszok az Eretz Israel Museumon - ehhez hasonló programok is szerepelnek a városvezetés eseménynaptárában.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek