Újabb kertmozi nyílik Budán

  A Városmajori Szabadtéri Színpad megnyitja kapuit egy rokon művészéti ág, a filmművészet szerelmesei előtt és csatlakozik a Budapest Film által elindított törekvéshez, a fővárosi kertmozi kultúra újjáélesztéséhez - adja hírül a nyitóesemény Facebook-oldala.

  Forrás: Budapest Kertmozi/Facebook

  Mint a szervezők írják, szeretnék feleleveníteni a múlt század egyik legizgalmasabb találmányát, a szabadban és biztonságban élvezhető filmélményt, így a nyári szezonban több alkalommal legendás, magyar filmeket vetítenek a majori fák árnyékában.

  Júliusban a következő filmeket láthatja a közönség:

  07.23. csütörtök – Csinibaba
  07.26. vasárnap – Roncsfilm
  07.27. hétfő – Egészséges erotika
  07.28. kedd – A tizedes meg a többiek
  07.29. szerda – A tanú

  Ezen a hétvégén a Budapesti Kertmozi hálózatának további négy helyszínén lesznek vetítések. Pénteken a Teleki téren a Zoolander című vígjátékot nézhetik meg, míg a Városháza is megnyitja udvarát a mozizni vágyók előtt, a sokszoros díjnyertes Liza, a rókatündérrel. Szombaton a Hunyadi téren a Zöld könyvet, a Városházán a Budapest noirt, a Virág Benedek Házban pedig az Álom luxuskivitelbent vetítik. Vasárnap Szomjas György Rocsfilmje mellett a Városmajori Szabadtéri Színpadon a Budapesti mesék zárják a hetet a Városháza udvarán. További információk és a regisztráció a www.bpkertmozi.hu oldalon érhető el.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!