Ünnepelje a svédekkel a napfordulót online

  A Visit Sweden, Svédország hivatalos utazási és turisztikai információs webhelye online események sorozatát kínálja azoknak, akik skandináv stílusban ünnepelnék a napfordulót, ha csak virtuálisan is - adja hírül az apartmenttherapy.com.

  Forrás: Per Bifrost/imagebank.sweden.se

  Június 19-én, pénteken a svédek szokásos hagyományaikat élő Facebook-közvetítésen keresztül osztják meg az érdeklődőkkel. Ennek során betekintést nyerhetünk a helyi közösségekben zajló eseményekbe a déli Skåne-tőlegészen az északi Lappföldig.

  Délelőtt 11-kor a skåne-i virágkoszorú-készítésnek lehetünk tanúi, amelyet 13 órakor ünnepi ebéd követ Svédország nyugati részén. 15 órától a napforduló-fa körül táncolnak az ünneplők, 19 órakor pedig virágot szednek, amelyet egy esti fürdőzés követ Roslagenben. Szó szoros értelmében a nap fénypontjaként csodálhatjuk meg az éjféli napot és Lappföld éjszakai síelőit, mindezt a Visit Sweden Facebook-oldalán.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!