Szabadtéri szoborkiállítás nyílik Szentendrén, a régi művésztelepen

  A tavaly hagyományteremtő szándékkal megrendezett Szobrok a kertben című tárlat folytatásaként idén nyáron ismét kortárs szoborművek népesítik be a Szentendrei Régi Művésztelep ligetes parkját, írja a város hivatalos honlapja.

  SzentendreGisling/wikipedia

  Tizenegy szobrászművész alkotása tekinthető meg, amelyek mind más, egyedi nézőpontból mutatják be a szobrokban rejlő végtelen gazdagságot. A kiállított művek magas színvonalú összeállításával olyan ideiglenes szoborpark jön létre, ahol a szobrok különleges világa a természet nyugalmában szólítja meg és ragadja magával a látogatókat.

  A kiállítást ma 18 órakor Schneller János művészettörténész nyitja meg Grecsó Zoltán, a Willany Leó Társulat táncosának közreműködésével. A tárlat kurátora Cserhalmi Luca esztéta. A szeptember 27-ig látható kiállítást hétköznap 9 és 17, hétvégén pedig 10 és 17 óra között látogathatjuk.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!