Mégis elmarad az ikonikus svájci művészeti vásár

  Az Art Basel honlapján adta hírül, hogy idén mégsem rendezi meg a kortárs kiállítást és művészeti vásárt, melyet első körben az eredeti júniusi időpontról szeptemberre halasztott. Mint írják, bár bíztató jelek mutatkoznak a járvány kezelését illetően, még mindig túl sok bizonytalanság áll fenn ahhoz, hogy megrendezhessék az eseményt.

  Az Art Basel 2015-benForrás: Wing1990hk/commons.wikimedia.org

  Az indoklásban szerepel, hogy a nagyobb összejövetelek továbbra is egészségügyi kockázatokat rejtenek, a kontinensközi utazások korlátozásai is érvényben vannak, és az Art Baseléhez hasonló méretű kiállításokkal kapcsolatban nincs egyértelmű szabályozás Svájcban.

  Ezen körülmények miatt gondolják úgy a szervezők, hogy a legjobb megoldás, ha a jövő évre halasztják az eseményt, amikor különleges színvonalon rendezhetik meg azt.

  Az Art Basel együttérez mindazokkal, akiket ez a hír érint a világ bármely táján, és ezekben a kihívásokkal teli időkben a legjobbakat kívánják a legközelebbi találkozásig, melyre várhatóan 2021. június 17. és 20. között kerül sor.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!