Ettől a gigantikus köztéri videótól biztosan megfagy a vér az ereiben

  Szöul Kangnam-ku városnegyede felhőkarcolóiról, dizájnermárkákat árusító üzleteiről és a neves DJ-k techno- és house-partijairól ismert. A New York-i Times Square-hez hasonlóan óriási LED-képernyők borítják az épületek falait, ahol napi 18 órában fut a tartalom. A legnagyobb ezek közül a COEX artium, ami nem kevesebb, mint 80 méter széles és 23 méter magas és amin többnyire k-pop zenei videókat vetítenek.

  Erre az óriási felületre helyi designerek egy csapata a d'strict egy gigantikus hullám illúzióját keltő videót vetített, mintha kolosszális erővel készülne nekicsapódni az üvegnek.

  A videóról is jól átélhető az ijedtség, hogy a víz mindjárt darabokra töri az üveget, és a víztömeg rázúdul a térre, elárasztva a járókelőket. A félelmetes hatást a hullám hangjaival erősítik.

  Kangnam-ku, Szöul, Dél-KoreaJoop/flickr/wikipedia

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!